kaya2.jpg

                                                    Kedves Hölgyek!


                   Látogassanak el társaságunk, a Kaya Style honlapjára!!!


A Kaya Style az extravaganciára, eleganciára és egyediségre vágyó nők igényeinek kielégítését tűzte ki célul. Nálunk, azaz üzletünkben és a  www.kayastyle.sk webshopban megtalál mindent, amire a szíve vágyik és örömünkre szolgál, hogy az általunk megálmodott modellek a hölgyeknek stílusos és egyedi megjelenést biztosítanak.
 
Célunk vásárlóink hosszú távú elégedettsége, amelyhez termékeink minőségével, változatosságával járulunk hozzá mind stílusban, mind pedig a színvilág tekintetében. Tudatában vagyunk annak, hogy együttműködésünk nem fejeződik be az áru elküldésével.  Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden egyes ügyfelünket professzionális és készséges hozzáállással szolgáljuk ki. Arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, ezért napi szinten követjük a világ legújabb divattrendjeit. Az általunk forgalmazott termékeket Magyarországról szerezzük be és többnyire olyan kiváló márkák egyedi, limitált kiadású darabjait kínáljuk váráslóinknak, mint a MISSQ, a PAPARAZZI FASHION, a MASCA FASHION, a BEBE/2 BE, a MAYO CHIX és mások.
 
Mivel az általunk forgalmazott ruhadarabokat mi magunk is viseljük, mindig örömmel adunk tanácsot a választáshoz.
 
Üzletünk egyik újdonsága az ITan 2016 3 in 1 szolárium, amely lehetővé teszi, hogy vásárlás közben kellemesen pihenjen, szépüljön és megigyon nálunk egy jó kávét.
Úgyhogy ne habozzon, élvezze a vásárlást honlapunkon, de örömmel várjuk Önt üzletünkben is.  


                                        Üdvözlettel a Kaya Style csapata

IMG_8574.jpg     IMG_8575.jpg

IMG_8582.jpg     11.jpg